Verbond van Belgische Ondernemingen

BRUSSEL, BELGIE - ONGOING.
HVAC, VERLICHTING, TOEGANGSCONTROLE & SCREENS

Bij aankomst in het VBO te Brussel kunnen bezoekers, zonder kennis van de faciliteiten, snel en efficiënt hun vergadering starten dankzij de sferen waarin alle technieken automatisch opgestart worden. Het VBO of het Verbond van Belgische Ondernemingen zet zich in voor een optimaal ondernemingsklimaat en behartigt het de belangen van meer dan 50.000 ondernemingen (groot en klein) op federaal, Europees en internationaal niveau.

De conferentie-infrastructuur locatie omvat 9 vergaderzalen die regelmatig gebruikt worden door werkgroepen, commissies, leden, ... kortom een verscheiden publiek met regelmatige en occassionele gebruikters.

Vlotte bediening via sferen

Om deze vergaderzalen vlot te kunnen bedienen, worden deze via sferen aangestuurd (vergadering, presentatie, alles aan, alles uit). Zo wordt de projector, het scherm, de verwarming, de verlichting en de screens op de gewenste positie gezet. In de meer dan 100 kantoren worden verlichting, verwarming, aanwezigheid en screens via Qbus aangestuurd.

Van uit de receptie ziet men welk bureau en welke zaal in gebruik is. De receptie beheert ook de toegang – beeld en geluid van de buitenposten aan de 5 verschillende ingangen komen hier toe, poorten en deuren worden van hier gestuurd.

Het optimaal beheer van de faciliteiten zorgt voor comfort én is een energiebewuste keuze. Om verder te groeien in energiebesparingen zal nu ook een actief energiebeheer geïntegreerd worden via het QBUS QIS team.

Design Project Lead - Nico Tack

Nico Tack

Project Design Lead

Stan Van Damme

Project Implementation Engineer

Customer Care - Francoise Bury

Fran Bury

Customer Care

ONTDEK MEER REALISATIES »

Evolis - AVC Gemino
Verlichtingssturing Sturing - verwarming - koeling - ventilatie
Service Flats
Verlichtingssturing Flexibel toegangsbeheer Sturing - verwarming - koeling - ventilatie